Εκλεκτά προϊόντα ποιότητας

Στο κατάστημα μας, DELI&FRESH θα βρείτε τα εξαιρετικά προϊόντα της ERGON.

ERGON - ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά

Στο DELI&FRESH με τη πολυετή εμπειρία επιλέγουμε για εσάς ΜΟΝΟ τα φρεσκότερα φρούτα και λαχανικά για το τραπέζι σας σε μια μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στους πάγκους μας.

Αναζητούμε και συνεργαζόμαστε με τους ποιοτικότερους παραγωγούς για να σας παρέχουμε ότι πιο εκλεκτό και υγιεινό.

DELI & FRESH PRODUCTS - taste the difference quality makes DELI & FRESH PRODUCTS - taste the difference quality makes DELI & FRESH PRODUCTS - taste the difference quality makes DELI & FRESH PRODUCTS - taste the difference quality makes DELI & FRESH PRODUCTS - taste the difference quality makes DELI & FRESH PRODUCTS - taste the difference quality makes

Η ποιοτικότερη γευστική απόλαυση

Το κρεοπωλείο του DELI&FRESH προμηθεύει τους πελάτες του με εκλεκτά κρέατα ελληνικής προέλευσης από διαλεχτές  φάρμες της επικράτειας.

Το κρεοπωλείο μας φημίζεται για το μεράκι και τη μαεστρία των ιδιοκτητών του στην επιλογή των ποιοτικότερων κρεάτων και είναι ο λόγος που ο πελάτες μας το κατατάσσουν υψηλά στις προτιμήσεις τους.

DELI & FRESH PRODUCTS - taste the difference quality makes

Εκλεκτά & Ποιοτικά

Είτε πρόκειται για εκλεκτά τυριά είτε για παραδοσιακά αλλαντικά το DELI & FRESH πάντοτε έχει να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό προϊόν.

Αναζητούμε με πάθος τη ποιότητα και με μεράκι τις εκλεκτότερες γεύσεις που μπορούν να σας ενθουσιάσουν στο καθημερινό ή γιορτινό σας τραπέζι.

slider-5-deli-and-fresh-kolonaki-delicatessen-Recovered slider-4-deli-and-fresh-kolonaki-delicatessen-Recoveredslider-3-deli-and-fresh-kolonaki-delicatessendeiicatessen-ergon-products

 

 

 

Phone: 210 72 14 322
Fax: 211 800 72 36
Πατρ. Ιωακείμ 40, Κολωνάκι
40, Patr. Ioakeim str. Kolonaki